Tips till fiint hår

Om man har torrt hår rekommenderar ja  starkt trésemme moisture rich conditioner eller naturals. Det är skiit bra för håret det gör det starkt och lent som bara den!
Ett tips är att kamma håret i duschen med balsam sen efter ta lite balsam och typ massera in det i heeeeela håret sen ha på det ungefär 5-10 minuter, sen ska man inte skölja av aaallt utan om man har kvar jättelite på så blir det mycket lenare och glansigare:D
 
     

Home is wherever i'm with you

skrev ett iinlägg i morse men de kom tydligen inte upp hahah men skulle ha träning idag men ja gick o sov för har typ aldrig haft så ont i huvudet som igår.. men seen åt ja och bara satt hemma och var med familjen och sånt,
imorgon eller idag iallafall på tisdag ska ja gå på stan med maggi och sandy och köpa en present till fina Michaela som ska ha födelsedagsfest även om hon inte fyller år nuu. Klockan 7 ungefär rör ja,emma och fanny oss till mickiis och ska ha kuul längtar faktiskt ihhi. kolla in hennes blogg http://karinmichaela.blogg.se/.
Bilder kommer imorgon eller dagen där på , kameran åker med till henne!

en bild på mig efter ja har sprungit/speedwalkat, svettig med ett fult munsår och rufsigt hår. love it

den man förlorar vinner en annan, så håll i vännen som du har kär

I LIED, ja är fortfarande uppe hahaha kollar på yt klipp och typ dööör av garv!!
kolla den hära!HAHAHAHAHHA
 

so long gay boys

mena inget seriöst med rubriken utan ska lägga ifrån mig datorn nu och äta såå kommer blogga imorgon!
godnatt kära bloggläsare<333333333333333

Kiss me hard before you go

ååh älskar henne!!! 

men jag, jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

spela fotboll med min pappa i hallen hemma haha och så sträckte jag typ benet eller något, det gör iaf jäävligt ont. Jag är sååå smart!::):):):):):)
sitter och redigerar bilder men tänker inte lägga upp alla samtidigt för då har ja inte bilder att lägga upp senare hiihihihih
foto och redigering av mig, på bild sandy

the love is big, even if i always don't show it


jag just nu

höhöhö, kill that duck!!!!

den dära känslan när man kramar någon man tycker om och den kramar än hårdare tillbaka

åkte till marieberg med familjen och köpte några saker, fick med mig en bh och även en tröja och byxor fast dom är ju min systers såååå.. sen åt vi på bellini och blev även bjudna på glass haha!
ginatricot 129;-

fannyfannyfanny::)))

redigerade en bild på min fula vän för ja har tråkigt(och nej är inte ett pervers som tog bilden från hennes blogg utan tillstånd UTAN HON SKICKADE DEN TILL MIG!!!!)

söndag 00:36

vart ute och suttit med kilda,sandy,maggi och meri i balkongen och bara sätt hur svarta moln bbara tar över hela stället  med blixtrar och såååå, det var mysigt wallaballa broooooor nejmen kollar på nån cpfilm på 5an som faktiskt är bra haha. Ska snart göra nudlar hehhe later bitches

There are no stupid questions, just stupid people

okej ja skoja gick aldrig ut hahaha........ måste börja ringa och kolla om folk e hemma innan jag går ut istället för att gå ut och ringa sen ba stå o vänta på svar haha:$
 
kategorin får heta fuuun nu så länge till ja kommer på ett bättre namn

Måste vara en av världens godaste glassar

på med hoodie och uuut!

you're like a laaserlight burning down, burning down on me

funderar på att göra en kategori som heter något med typ roliga bilder eller något med baraaaaaaaaaaaaa roliga bilder och såna fast vill inte att den ska heta ''roliga bilder'' låter så p12:igt...... så kommentera gääärna några förslag!!:D

bild och redigering av mig

I'm a space bound rocket ship and I'm aiming right at you


vaknade idag och åt frukost senare rörde jag,mamma och sandy oss till lidl willys och alla möjliga livsmedel affärer för att handla !

jättekonstigt att min blogg bara byter av sig själv rubrik text när man har letat jättelänge för den texten jag hade men nu är det borta och kan inte fixa deet.. hatar blogg.se ibland 
 
 
bild och redigering av mig

hejsan

Vaknade idag runt elva och somna om igen. Klockan 12 vakna jag igen och tog hand om min stackars stora syster som har ont i magen och såååå.. sen åt jag stuvade makaroner som min bror och hans kompis hade gjort!

Ingen aning vad ja ska göra senare på dagen eller kanske snart? vet inte ska nog ut med tessa som har vart borta i tre dagaar saknar ju henne hihihi
gammal arkiv bild

HAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHA

 
Literally

The Dark Knight Rises

var och såg den hära filmen med maggi och sandy på premiären. Jag är inte direkt värsta batman fanet eller något sånt aldrig vart men den här filmen var nog en av de bästa filmerna ja har sätt!
Alla som inte har sätt den måsteee se den, den är såååååååååååååå braaa!!!!!

Tumblr_m7j4prpuqm1qd8ysxo1_500_large

en av mina drömmar

 
Tumblr_m2utsogtoh1rrn45po1_500_largeTumblr_m4lf92lxst1rnwqsxo1_500_large553939_466469890049384_497407054_n_largeAym9_26cqaao9gk_largeTumblr_lwbuj8jcfv1qfl3fio1_500_largeTumblr_m7ho5bf98a1r7769mo1_500_large

FUNFUNFUN


we can get started for life, tonight

såååå bra!

till er som har undrat hur mitt naturliga hår ser ut

vissa har frågat hur mitt naturliga hår ser ut, inte alltid man ser mig med det oftast bara när jag badar för det är som då det blir finast. För när det är blött och okammat och sen torkas av luften är det finast men såå klart ska det inte bli fint med hårfön.
Annars brukar jag ha 2 inbakade flätor i håret efter jag har duschat sen sover jag med flätorna och ju längre flätorna är i håret desso mer vågigare och finare blir det, men det är INTE mitt naturliga hår men använder inte plattång eller något liknade med. Kanske bara om man ska platta sitt damn babyhår eller något haha.
 
mitt naturliga hår:
mitt hår efter att haft inbakade flätor:
 
PS : ignonera hur fint jag har redigerat dom två första bilderna hhihih

13 dagar kvar!

japp vart utan dator i tvååååå dagar, det är så coolt att datorn ALLTID startar när ja öppnar den men inte när någon av mina andra familjemedlemar gör det haha so damn epiiic!
 
men iallafall vakna idag med att min syster väckte mig o fråga om ja ville till gvik med henne och hennes kompisar men bestämde mig att inte gå för vakna med en svullen nacke.. stabilt jo absolut! men när mamma kommer hem ringer vi till nån läkare eller något för kan ju röra på nacken och så vidare. Så det var ju skönt på en sån vacker dag som denna -.- missar även träningen SUPER..
 
åååhhh snart!!!!!!!!!!!!!
 
 
 

några redigerade bilder

jag vet att vi är jättefula på den nästsista bilden men ville bara läägga upp den för ja älskar dig så mycket<3333333333333333333333333 

min lördag eller fredag kommer inte ihååg..

aja någon av de ¨två dagarna var ja med familjen o maggi sen mammas vänner o blablbabal i nora sjön och bada här är några bilder!

hejsaaaaaaaan

är tillbaka! som ni såg på jojos inlägg har min dator var lite cp och inte viljat starta men nuuuu har den gjort det. 
det jag ska göra nu är att lägga in alla bilder från fredags när jag var i nora med några!
inlägget kommer snaart

josefin häär

hihi okej, nu är det josefin som skriver ett inlägg på merys blogg för hon har ingen dator så hon kan inte blogga så alla vet!
så nu kan jag passa på att skriva att jag tycker om dig massa min vän, du har hjälpt mig otroligt mycket och jag är riktigt glad över att jag har dig min fina!
men jaja, har aldrig bloggat förut så vet inte vad man brukar skriva så kan skriva lite om mig själv!
jag heter josefin jansson och bor i örebro, går på mellringe skolan så träffar mery varjeee dag vilket är bra :)
14 år och spelar fotboll i eker..
nu vet jag inte mer vad jag ska skriva men ni kan alltid skicka ett sms till mig: 0703199805 eller kikaa josefinjanssonn
och det kan ni göra till mery också för tror hon har tråkigt hihi kik:meryodishoo
hihi här får ni 1 bild på mig också tror jag om det gick
vilket fult inlägg men aja 
puss

5 piano guys, 1 piano

hur coolt är inte detta?! 

and this is why i sing a song to the sea

vaknade runt klockan 12.30 och gick sen ungefär klockan två till badet med petra,tessa,adam och amandaa och det va SÅ DAMN kallt säger jag bara.. kommer bli sjuk igen(y)

lite färg har jag väl fått..

saknar dig så sjuuuuuuukt mycket

bästa anneli, loveu my brother from another mother <3

Ed Sheeran

Nån artist jag tycker om är Ed Sheeran för alla hans låtar är skrivna av honom och det är inte som att det är bullshit han skriver, utan dom har mening.
Det är alltid skönt att sitta och bara lyssna på hans musik för det är sååå avslappnade och det får en att tänka från allt man inte vill tänka på och så är hans texter så sjukt bra.  

let the rain wash away all the pain of yesterday


baby i got a plan, run away fast as you can

detta lagade jag och min bästa syster till middag igår!
sjukt gooott

and now i've hurt myself

vaknade och gickt till badet med petra och där såg vi vicky,soso,daud,raffe och sen lite småbarn och vi lekte typ apan i mitten heheh. sen gick ja till träningen o kom hem med huvudvärk.. (y)

it's to late to apologize

godnatt kära läsare

we could stop, the universe with our heartbeats tonight

hehehehhe har inte orkat blogga för har inget att blogga om...........var på mberg med petra idag
det va det ja fick upp i mitt huvud hehe igen, bjuder ppå random bilder 

24 dagar kvar!!!!

 
Tumblr_m6i4paoolk1qg53c2o1_500_largeTumblr_m6i52g53so1rzgvw6o1_500_largeU8gf3ga06ho_largeTumblr_m67bgtebgp1rns5omo1_500_largeTumblr_m63gj1z23l1r5eddko1_500_largeTumblr_m66u8ylrka1ry5hluo1_500_large

eyes on fire

 

navy


Let's just be honest, you are the finest

alltid gott med fruktsallad! 
TIPS! blanda med honung så blir det godare.

legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream.


Istället för att visa hur svag du är, visa hur stark du är

orkar inte göra något idag. sitter själv hemma och har ont i magen och har hosta.. perfekt ju

kläääääder+smycken

allt är från ginatricot, hur mycket det kosta vet ja inte haha. På bilden med den vita tröjan är det kort på baksidan av tröjan!

call me whatever, cause your words don't mean a thing

godnatt 
 
Tumblr_m5tgbszxfn1rwacdao1_500_large
 
Tumblr_lpd44ureva1qg24ovo1_500_large

i moustache you a queastion!

helt kääär i mina ny örhängen!
Bilder kommer upp imorgon på vad jag köpte igår tror jag.. kameran är för tillfälligt med min syster ihihi
 

I’m On The Pursuit Of Happiness

 
Il_570xn.355702280_cxci_largeGood-interesting-love-my-love-nice-favim.com-457525_largeDsc_0624b_4ffe95f29606ee6f9c000238_large101260691591514784_tqmutgqo_f_largeTumblr_m5xmi9uvdv1rwifslo1_500_large
 
Tumblr_m6vwf1o6s11r5rgqco1_500_largeTumblr_m6wzu3n6az1qmn0two1_500_large

I miss you..the old you


i sometimes wonder if you even will miss me when i'm gone

läste ut hush hush förrigår och började idag med andra boken crescendo. Ja rekommenderar böckerna staaaaaaaaark! 

I can't stop

american pannkakor by systern!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you had me at hello

från hm för 75;-

The boys who


because words can't bring me down

Det är juli och har fortfarande inte upplevt 30 grader det här året förutom i våras då det va ungefär 27 men då var det vår, inte sommar..
   Idag är en dag när inte vet vad man ska göra eller skriva här på bloggen, inget kommer ut ur mitt huvud även om det finns tusentals tankar. Sitter här framför datorn med min onepiece och lyssnar på Lana Del Rey, sugen på något var jag med fast jag vet inte vad det är det som är problemet haha. 
  Under veckan har jag inte gjort såååå mycket.. örebrocupen var slut så ja bestämde mig att sova tills klockan minst 12 varje dag i veckan men det hände inte. I måndags vaknade ja upp av att pappa klippte gräset utanför mitt fönster och i tisdags så släpptes biljetter till supermatchen där barcelona och man united spelar i ullevi. Ticnet öppnade då klockan 09:00 så ja vaknade runt klockan 8 och satt inne på sidan och vänta på att komma först i kön, kom in klockan 09:04 och beställde biljetter även om det stodd ''fel'' ungefär 20 gånger när ja tryckte sök biljetter gav ja inte upp. Ståplats hos Barcelona klacken blev det till slut.. och så går vi till onsdag då ja hade tandläkare klockan 10:40 efter tandläkaren var ja med anneli på stan och kollade rean efter det gick ja och bada och samma på torsdagen.
Min allra bästavän har åkt till bosnien och det känns såååååå tomt utan henne.. saknar dig anneli<3
 

This just can't be summer love

bilder från we<3it

Ya bb you hold my world

satt hemma i pyjamas till klockan sju, sen bestämde ja mig att göra något så gick och åt kebabtalldrik i Venus med tessa. Har en ny design igen Heehe av vickyy.. Ett stort tack till henne igen!:) Följ mig på instagram @meryodisho

 


mirror on the wall here we are again

vädret suger, det är iskallt. och blir pissarg för ja ville bada.
en bild min syster har tagit

and baby, love is mean and love hurts

gick och bada idag och sen kom ja hem och läste nästan ut hush hush, DEN ÄR SÅÅÅÅÅ BRAAAAA!!!!!!!!!!?!+3+#"=¤#¤=¤= men iaf ska leta efter en annan bloggdesign, den hära är inte MIG den är mer tjejig...

hejdär

började vara med anneli idag som ska till bosnieeen imorgon kommer sakna henne fett myckeet.. gick och bada senare med tesssa o emelie i varbergabadet det var fett roligt o såå.. nu väntar ja o tessa på mat sen sover ja hos hennee.. hihi!

new iiin

från ginatricot på rean fast vet inte hur mycket den kostar.. den under en enkel sommar klänning är sjukt snyggt!

chasing the sun

nu har ja äntligen lagt in bilderna från min kamera hehehe:D.. fast de flesta bilderna är på mat..:$ de första bilderna är på lauras chockladmousse som var skiit goda och sen den sista sockerkakan med rabarber sandy bakade igår ^^

i miss you so bad

vart med anneli typ hela dagen heheh fett nice hon åker ju om typ 3 dagar.. kommer sakna henne sååå mycket:(
men här kommer bilder från igår när vi kolla på matchen med familjen:D
 

moment 4 life

nu har jag fixat bloggen!:D
ska gå nu och kolla på em finalen spanien mot italien med familjen, bilder kommer upp senare när jag har tid att lägga in dom hehehe..
VIVA ESPAÑA!
 
Tumblr_m6c5a2yatd1rzyu9no1_500_large

it's over

örebrocupen är över för vår del. Vi förlorarde i semifinalen på straffar gick inte alls bra för mig i målet.. men vi kom iaf någonstans! Det positiva är att vi får sova nu och stanna hemma i detta bajs väder så just nu kommer bloggen vara uppdaterad (vet inte hur man stavar dethehehehe) eller tills ja fixar bloggen.. hatar att blogga när det är stökigt :$

RSS 2.0