Söndag måndag

Mitt inlägg jag gjorde igår publicerades aldrig..

Igår så firade vi morsdag på morgon och överraskar min modern med en present jag hade köpt! Vid 5 tiden kom emelie Till mig och sov över till måndagen. Hade så sjukt kul fakiskt! Måndagen var som alla andra måndagar förutom att jag inte träna (min hals!!!!) vilket är sämst. Menmen. Nu ska jag lägga mig och tänka hur jag kommer klara av orienteringen imorgon.. Godnatt


Vi gjorde bärsmoothie och brownies hehe 

Fredag lördag.. Söndag?





Haft så bra dagar, umgåtts med min syster, lollo och tessa🌸 det dåliga är nog att jag har haft så jävla ont i halsen så det inte är sant... Men det lär inte stoppa mig från något (förutom fotbollen.. suck)

Torsdag

Träningen gick bra då det inte var någon sol som sken (halleluja) men FYFAN vad svettigt det var. 






Oh happy day

FYFAN vilket härligt väder! Det kan ju seriöst inte bli bättre!! okej jo om det var sommarlov. Och imorgon blir det 28 grader men det absolut tråkigaste med det är nog att jag kommer ha träning och typ.... svimma? Menmen. Hoppas det blir lika fint väder i helgen för då jävlar ska jag bada!




Måndag (men det är nya avsnitt av GoT så vi kan inte hata)

Ska alldeles strax åka iväg och träna i detta fina väder (ironi?) och skolan gick bra. Gjorde sista nationella vilket känns as skönt. 
Imorgon drar vi till gustavsvik med klassen och efter det ska jag dra på stan med fanny och kolla på ett par skor som jag hittade som kan vara fina till "balen"



Gillade klockan och mitt nagellack så var tvungen att få med båda på något sätt 

Lördag kväll

Grillade på eftermiddagen och kvällen spenderades med lollo. Vi hade typ en picknick först men sen gick vi runt tills vi träffade på några (oskar,nån mer och nån mer) Och spelade basket! Haha




 

Igår och idag

Gick ut med tessa och åt på max sen chillade vi bara allmänt. Hon sov även hos mig






Saknar alicante så mycket och jag vill bara tillbaka och göra om allt och lite till




Ilska

Var så himla sur när jag var påväg hem, var bara så arg på folk och ville bara slå till någon! 

Men, påvägen hem till mitt hus så går jag alltid förbi ett dagis och där stod det en liten flicka som tyst fråga "vill du ha en blomma?" och sträckte ut en maskros. Fyfan vad gulligt hon va och kan säga att hon gjorde min dag faktiskt. Kanske bara en liten sak men vart så glad av någon anledning



Onsdag morgon

Sitter just nu vid universitet och väntar på min klass. Tog bussen hemifrån men den kom fram mycket tidigare än förväntat. Så ja.. Det är vad jag gör.
Och så är det lite kallt



Tisdag




Söndagkväll och jag kan inte sova

Ligger här i min säng och försöker sova. Men det går inte vilket gör mig lite smått sur
Dom har fina origami fjärilarna min syster har gått till mig älskar jag så jävla mycket. Liksom hur fina är dom inte? (Dom hänger annars vid min spegel)


Lördagkväll

Lollo gick hem för en stund sen. Vi bakade churros sen gick vi ut med linus och macke o spelade fotboll! Jag kom hem vid 11 med lollo sen drog hon hem och då satte jag på Hundraåringen som klev ut ut fönstret och försvann. 
Pusss



Lördag "morgon"

Vaknade ganska sent, typ vid 12 o segade i sängen tills ja kom på att ja måste upp o fixa mig för lollo-man kommer snart till mig! 

Måste säga att jag vart KÄR i emelies rum(typ drömrum) så var bara tvungen o ta massa bilder o känna mig lite cool




Fyra från dagens

Efter skolan drog jag hem till emelie och där fixa vi oss och så till helins tjejkväll! Det var såå kul och graattis ännu en gång helin❤️ 
Haft en as bra dag så bjussar på 4 st bilder. Tog dock inte många från festen hehe





Söndag - lazy day

Vaknade jättesent idag (i jämförelse med alla andra) pga att igår var jag på en överraskningsfest sen gick jag hem till tessa, kom hem runt 2 tiden. 
Har legat i min säng fram till nu ungefär och tror jag ska in och ta en dusch och sen funderar jag på att plugga. Puss

Så här ser jag ut idag. Fast lite gladare kan man väl säga

Todays outfit - fredag

Hejsan! Vaknade runt 9 idag och drog mig till stan med mamma och moster (inte så kul) men fyfan vad jag saknar spanien och gå ut på stan med alla tjejer och bara ha såå jävla kul!! Men här är iallafall dagens outfits. T-shirten köpte jag i spanien till min syster. Kommer även senare ett inlägg på allt jag shoppa där borta.
Puss
Bilderna är redigerade av emelie nygren , neonkids.blogg.se GÅ IN OCH KOLLA


España












Bjussar på några bilder från spanien. Fler finns på facebook men ni får se dom där.

Hade en sån underbar resa. Har aldrig upplevt frihet på det sättet. Vill göra om allt igen och vara det ännu längre, kärlek till ALLA som var med och bidrog till världens bästa resa❤️❤️❤️

RSS 2.0