Annandag påsk aka måndag

Har inte gjort så mycket idag förutom att plugga och vattna alla växter o sånt ute i trädgården. Underbart väder! Alldeles strax ska jag röra mig mot lundy ip och träna. Känns sååå skönt att äntligen träna nära hemmet!



Gårdagen

TJENA! Firade påsk och så igår. Träffade även lollo och umgicks med henne på eftermiddagen. Och så här är det, på onsdags natt reser jag (woopwopp) till spanien wohoo!
Bjuder på lite fina bilder.




Lördag

Vaknade och målade ägg och sånt till inorgon då. Jättekul! Haha.
Åkte till tessa vid fem tiden och vi var sååå sugna på glass så vi drog till stan och åt och cykla sen hem igen. Alldeles strax kommer min pappa och hämtar mig från tessa. 
Puss




Skärtorsdag

Vaknade ganska sent vilket jag har gjort de senaste dagarna (damn game of thrones) o gjorde pannkakor. Hjälpte min syrra o baka cupcakes också och nu har jag fixat mig o ska alldeles strax äta. Efter det åker jag till kyrkan.



Påsklov - onsdag

I måndags gjorde jag inget speciellt alls. Igår var jag på stan tillsammans med anneli och kollade runt o så. Idag var jag med lollo och bakade blåbärspaj som vart halvt lyckad (hehe) och nu ska jag röra mig mot träningen. 





Nytt in

Köpte ett par nya solglasögon när jag var på stan igår med anneli. 
Älskar dom

Från Bikbok

A little party never kill nobody

Tjenare! Kom hem från sara för nån timma sen. Fyfan vad roligt det var och det behövdes verkligen. Grattis i efterskott finaste Sara hoppas vi gjorde din dag❤️




Söndag

Hejhej jag vet, har inte bloggat på ett tag nu. Men har såna perioder där jag är jättelat (im so sorry).
Kan ju berätta om min vecka lite, har gått i skolan tränat, träffat lollo och ätit pannkakor vad jag kommer ihåg iallafall. Åkte till marieberg idag med föräldrarna och handlade några saker som jag behövde. Det är 17 dagar kvar(tror jag) tills jag åker till spanien!!!! Sjuukt taggad
Puss




Tisdag + onsdag

Igår drog jag till stan med fanny och åt på palett efter skolan, skit gott!
Idag började jag dagen med nationella prov i engelska vilket inte gick så jättebra menmen. Ska alldeles strax röra mig mot träningen! Ha det braa
Charmtroll



RSS 2.0