Söndags mys

Med syster och mor


Lördag

Con mi hermana



Friday

Äntligen fredag!! vet dock inte vad jag ska göra. 
Weey



Tisdag

Skolan var as chill idag. Först var det skoljogg i lundbyskogen fick vi kolla på en film om NO sen sluta vi. Tog tyvärr inte några bilder.
HEHE

Söndag

Anledningen varför jag inte har bloggat de senaste dagarna är för att jag har seriöst inget att blogga om. Bjuder på en bild som jag precis.
Puss



Torsdag - studiedag

Vaknade vid 10-11 tiden och gick upp och åt frukost. Har inte gjort mycket alls sen dess.. Men nu sitter jag och äter glass och kollar på futurama
iloveit



Onsdag - fyra dagar utan skola

Härligt! Min helg börjar idaaag, underbart. Ska försöka pluggq klart allt idag eller fortsätta imorgon. Anneli kommer kanske och då ska vi ha Aladdin maraton förfan.
Vad tycker ni jag ska blogga om? Kommentera gärna!



Tisdag - segt

Skolan var okej, det är såååå kallt och förutom det så ska vi ha idrott ute. Underbart! Nejmen ligger i min säng i onepiece och morgonrock (dock inte morgon) och försöker plugga på no:n lite. 
Hadetbra



New in

Alldeles strax ska jag åka iväg til träningen i detta vackra väder (!)
Fick även hem det ja beställde i helgas hihi



Lördag




Söndag

Då var det så här att denna usla appen suger och nu är den uppdaterad så nu hoppas jag att den funkar bättre så jag kan blogga oftare. Idag är det söndag, precis som alla andra söndagar är det den segaste och tråkigaste dagen på veckan. Och förutom det så är det måndag imorgon vilket innebär skola. Inte bra. Men med Lana del rey i öronen ska jag nu sova gott, godnatt





RSS 2.0