igår supermatchen, 2-0 till Barcelona<3

igår var vi och kolla på barcelona och man united och det var seriöst underbart. Tanken på att hotellet vi bor på är i stan kunde vi gå till ullevil. Sen i ullevi stod vi och vänta ungefär till 19.00 tills vi kom in till arenan men så klart blev det lite problem vid vakterna som sa att vi inte fick ha med oss kameran medans vi såg att andra hade.. men då gick pappa tillbaka och lämna den i hotellet. Har massa videor där hejarklackarna skriker så sjuuukt mycket men de och bilderna får komma upp en annan dag tanken på att ja sitter i lobbyn..
Seen kom VIKTOR VALDES in och så klart tappa man rösten redan dååå sen kommer man united laget in och dåå blev det att bu:a ahahhah. Men när barcelona kom in och skulle värma upp blev det kaos alla hoppa och skreeek blev döv den dagen! När de skulle ropa upp namnen som skulle börja spela vart det ju meer skrik osv..
Matchen började och det blev mycket skrik åt dommaren och det blev ingaaa måål men efter en stund blev det straff för untied som rooney tog och då blev de ju  mycket spännade och har nog aldrig vart så här glad som när valdes räddade målet och alla skrek som inne i helv*tet
OOOOOCh så var det straffarna och de blev närmaste målet och nani började och sköt ribba tror jag sen var det .. kommer inte ihåg men pinto tog en av uniteds straffar sen la pique in sista straffen och det blev måål 2-0 till  barcelona.
sen var det fyverkerie som var sjuuukt fin och coolt som fan. Det här va en sak ja aldrig kommer glömma , att se barcelona spela!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0